Godmorgon sunshines | Juliah of Sweden

Juliah of Sweden

Annons

Godmorgon sunshines

Godmorgon sunshines, sover ni eller, klockan är väl 4 på natten hos er?.. Själv så sitter jag med Roger ute på altanen och käkar en jätte god frukost, mysigt! Till er som undrar så har vi hyrt ett hus här, ska visa det senare idag tror jag 🙂

Galet varmt och skönt här, toppen! Så ska straxt gå ner till stranden och kika runt lite, sen blir det nog mera shopping! Visar allting sen.. Vad ska ni göra idag då sötisar? Shopping i kalla Stockholm? 😉 Skojar bara med er! PUSS

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alicia

    hoppas du har det superfint och härligt där i thailand! 8D
    fin bild btw ^^
    (vet, jag kommenterar gammalt inlägg xD)

  2. LK

    Vad skönt för er med en resa till Thailand, ni kommer ha superkul! Jag minns när jag var där, det var en av mina bästa resor! Pannkaksstånden får du INTE missa, världens godaste pannkakor! Kraaam

Annons
stats