Live från Thailand | Juliah of Sweden

Juliah of Sweden

Annons

Live från Thailand

Jag lever, planet störtade inte haha! Men jag har så sjukt mycket att berätta, har hänt en massa saker, mest dåliga hehe.. När vi kom fram till Thailand så fick vi köa ett tag för att hämta väskorna osv, men sen när alla fått sina väskor så va inte min väska där. Och gissa vem som fick värsta dampet och började gråta och grejer? Jo det var ju jag, men nu har det löst sig och min väska kommer imorgon, skönt 😀

Så vad gör jag just nu?.. Kom precis in efter att ha shoppat, och sitter i min stora säng med min laptop i knäet.. Klockan är runt halv 1 på natten här just nu, så det är 6 timmar framåt jämfört med svensk tid, så ni vet.. Men nu ska jag duscha lite snabbt, och sen sova.. Så uppdaterar mer imorgon, PUSS ÄLSKLINGAR!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Är du själv i thailand? Man får vell inte ens åka utomland själv om man är under 16 eller? (:
  Hoppas du får en trevlig resa iallafall! 😀

 2. Saga

  Har två frågor.

  Går du runt och shoppar själv i Thailand, eller går nån med dig? (Hoppas att nån verkligen går med dig).

  Och sover du, din låtsas pappa och syster (det var din syster som skulle med va?) i samma rum, eller sover du själv?

  Haha, crazy frågor I know. Men jag skulle ALDRIG våga sova själv i ett eget hotell rum eller gå ensam och shoppa. Men sån är jag xD

  Hoppas du får det trevligt! 🙂

Annons
stats