Min insamling till barncancerfonden | Juliah of Sweden

Juliah of Sweden

Annons

Min insamling till barncancerfonden

Min mamma lämnade mig den 3 juli 2011 i cancer. Mamma valde inte att dö, det var cancer som tog över.  

Jag startar den här insamlingen för alla fina barn som är sjuka i cancer, för alla fina barn som kämpar för sitt liv varje dag. Jag vill att alla barn ska få uppleva livet, att få växa upp lyckligt. Jag kämpar för er, och jag hoppas att fler vill vara med och hjälpa. Mamma fick i alla fall halva livet, jag vill att alla ni sjuka barn ska få hela livet.  Jag är med och kämpar, är ni? VI tillsammans ska rädda liv

Jag vet att många av mina följare är unga, vissa yngre än mig. Men snälla jag ber er, det här är viktigt. HÄR hittar ni insamlingen. Insamlingens slutdatum är den 24 december, på julafton. Jag tänkte att det skulle bli en bra julklapp till oss som bidragit. Ta hand om varandra, ni är bäst.

large-39

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats