Upp och hoppa | Juliah of Sweden

Juliah of Sweden

Annons

Upp och hoppa

Nej det här med att ligga hemma och övertänka är faktist inte bra, så nu har jag tagit tag i mig själv. Att vara ledsen är viktigt, men det är inte bra att gräva ner sig i jobbiga känslor! Så jag har tagit en snabbdusch och det känns redan lite bättre. Så vad gör jag när det känns lite tungt? Jag drar på mig en snygg klänning, möter upp en tjejkompis och förbereder oss för fest senare ikväll. Tredje natten i rad och det är precis vad jag behöver 😀 Hoppas ni mår bra! PUSS

IMG_0945.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anicia

  J, om du vill att de slutar klänga osv så är det bara att säga till bestämt, försök att inte tänka på att vara “snäll”, för om du inte vill att de ska klänga på dig så respekterar de det om de är bra personer. Blir de sura eller otrevliga, ja då finns det ju noll anledning att fösöka vara snäll mot de. Speciellt när de klänger fast du inte vill. Skit drygt när killa gör så utan att visa nån respekt alls, du behöver inte vara snäll i ton mot de. Det du behöver göra är att försöka ryta ifrån om de är respektlösa. Det är absolut helt okej att göra det när folk beter sig som idioter

 2. Rebecka

  Men respekterar dom inte det, ser jag ingen anledning till att inte vara en såkallad total bitch 😉

 3. Madeliene

  Julia du är så fin <3
  Du är grym på att blogga och skriva har du inte funderat att välja något yrke i framtiden när du får skriva osv du verkar tycka om det

 4. Felicia

  Så kul!!
  Tycker det är otroligt skönt att duscha när man känner sig lite ledsen, tårarna kommer liksom så mycket lättare och sen känns det bättre! 🙂
   

 5. Rebecka

  Till “j”, det är väl bara att säga att du har pojkvän? Ser inget bitchigt/drygt med att säga det haha?

 6. Natalie

  Jag gillar din blogg för du visar dina känslor och att du är mänsklig! Inte många bloggar som vågar visa hur dom känner. Fortsätt kämpa! 🙂 

 7. Elina

  Hej Julia! Hoppas att du mår bättre och att du inser hur himla stark du är, du fixar allt! Det är helt okej att vara ledsen bara man på något sätt hittar lyckan igen och det vet jag och många andra att du klarar! <3
  Med det sagt skulle jag vilja ställa en fråga: Förra somamren använde du ju brun utan sol från märket St Tropez vilket du gillade super mycket.. Jag själv är väldigt väldigt ljus i hyn och är därför sugen på att prova på brun utan sol men jag tänkte att eftersom du är lite av en expert så kanske du kan hjälpa mig? 
  Är den värd pengarna och håller brännan bra? Skulle du vilja säga att färgen blir mer mot det orangea hållet eller lite mer naturlig färg? och sen om du kanske kan visa före och efter bilder på tex dina ben då jag tror vi är ungefär lika ljusa i hyn och det skulle vara till stor hjälp! 
   
  Tack på förhand och jag hoppas verkligen att du tar hand om dig nu och att saker snart känns bättre, det förtjänar du! 🙂 kram 

 8. j

  hur får du fest och samtidigt ha pojkvän att gå ihop? Min pojkvän brukar aldrig vilja följa med när jag ska sticka ut på fest och väl på fester så brukar det alltid bli att killar klänger på en. Utan att verka vara en total bitch, hur kan man då avvisa lite snällt? något tips?

Annons
stats