VARNING!!! | Juliah of Sweden

Juliah of Sweden

Annons

VARNING!!!

Just nu cirkulerar det ecstasypiller i Stockholm som är lika med livsfara. Pillren är rosa och har en “Superman” logga tryckta på sig. Pillret är gjort för att efterlikna ett tidigare populärt piller, dessa var dock röda, inte rosa. Detta är en kopia som är utblandade med livsfarliga amfetaminderivat! I fredags så förlorade vi en av de finaste själar som vandrat på denna Jord till dessa. En annan ung kille hamnade i komatöst tillstånd.

Med nyår runt hörnet, en av de kvällar på året då det tas som mest droger, så är en varning inte bara bra, utan ett måste! Pillren i fråga är utblandade med det psykoaktiva ämnet PMMA, para-Metoxi-N-Metylamfetamin, en molekyl nära besläktad till metamfetamin. PMMA omvandlas i kroppen till PMA, en drog som har fått gatunamnet “Doktor Död”, eller bara “Död”, efter de många dödsfall som drogen orsakat, bland annat i Norge och Storbritannien!! Effekterna från PMMA är väldigt lika de som man får utav MDMA (ecstasy), vilket till en början kan göra det svårt att skilja de åt efter förtäring:  ökad puls, högt blodtryck, ögondarrningar, hallucinationer, extremt hög kroppstemperatur och njursvikt, Skillnaden ligger i att PMMA/PMA är extremt potent, men att det tar lång tid innan det börjar verka, vilket lurar användaren till att ta mer, för att känna av något.

Till alla unga:  Lek inte med livet. Avstå droger, speciellt i samband med alkohol. Sprid ordet till alla kompisar som kan tänkas “festa till det” på nyår och håll ögonen öppna efter rosa piller. Ni kan rädda någons liv, något som tyvärr hade behövts redan i fredags.

Till alla föräldrar:  Varna era söner, döttrar och vänner för dessa piller, oavsett om de håller på med droger eller ej. Oavsett vad de har för umgängeskretsar. Era barn har större kontakt med de som är i riskzonen. Se till att inte fler personer behöver lämna oss. Se till att inte fler personer behöver sörja i onödan. Sprid ordet.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats